Projectinfo

Nijeveen Buitengewoon op glas

glasvezel is de toekomst
glasvezel voor agrariers buitengebied nijeveen
zeg ja tegen glasvezel in buitengebied Nijeveen
quotes bekende nijeveners glasvezel in buitengebied

"Glasvezel in het buitengebied van Nijeveen"

Ontwerp en ontwikkeling van een campagnewebsite voor glasvezelproject in het buitengebied van Nijeveen, "Nijeveen buitengewoon op glas". Project is geinitieerd door de Dorpsvereniging Nijeveen en de Handelsvereniging Nijeveen. Voor het project zijn zo veel mogelijk getekende intentieverklaringen nodig van mensen uit het buitengebied van Nijeveen. Via de website kan een intentieverklaring ingevuld worden en verstuurd.Het project is in maart 2017 beeindigd en de website is niet meer online.De kleuren en de cirkel vormen van het logo zijn de basis voor de website.


Opdrachtgever:
Dorpsvereniging Nijeveen
Status:
offline het project is ten einde
CMS:
ja
Interactief elementen:
Formulier voor invullen intentieverklaring
Social media:
Facebook link
Bijzonderheden:
in HTML5 en responsive
Websiteadres:

-

upwards


innijeveen

Logo innijeveen
evenementen innijeveen
contactpagina innijeveen
kalender innijeveen

"alle evenementen en activiteiten op één plek"

een online evementen kalender voor het dorp Nijeveen... vanuit diverse instellingen is aangegeven dat er dringend behoefte is aan een centraal overzicht van alle activiteiten en evenementen in Nijeveen. Zo is het idee ontstaan om een online dorpsagenda te ontwikkelen. Een dorpsagenda van en voor alle verenigingen en instellingen in Nijeveen. Iedere vereniging of instelling kan een activiteit of evenement online zetten. Via de kalenderfunctie kunnen de al vastgelegde data gecheckt worden om dubbele planningen te voorkomen.


De gebruikers - verenigingen en instellingen in Nijeveen- moeten op een gemakkelijke en gebruikersvriendelijke wijze hun evenementen en activiteiten kunnen posten. Via een zoekfilter met verschillende zoekcriteria moeten de geplande evenementen gemakkelijk te vinden zijn.


Wat is er te doen in Nijeveen...


Innijeveen is het platform voor Nijeveners, om zich van alle geplande activiteiten en evenementen in het dorp op de hoogte te kunnen stellen. Via de zoekfilter kunnen de evenementen op organisator of categorie opgezocht worden. Met de kalender kan op dag, week en maand gezocht worden.


De kleuren van de website zijn afgeleiden van de kleuren van de Nijeveense vlag: rood, wit en zwart. Evenals de vormen: rondjes en blokjes. Dit was ook de basis voor het logo. De vorm is een label in de vorm van een pijl: innijeveen, daar gebeurt het.


Opdrachtgever:
Dorpsvereniging Nijeveen
Status:
online
CMS:
ja
Interactief elementen:
Frontend formulier voor posten van evenementen, kalender, zoekfilter
Social media:
Twitterstream, Twitter- en facebook link
Bijzonderheden:
in HTML5 en responsive
Websiteadres:

upwards


SVN'69

SVN'69 Nijeveen homepage
SVN'69 historische pagina
Oosterhuis b.v. Nijeveen projecten
SVN'69 aandachtsblokken

"een bloeiende gemoedelijke dorpsclub"

voetbalvereniging SVN'69, diepgeworteld in het sportieve dorp Nijeveen.


Naast een nieuwe "look and feel" was een gebruikersvriendelijk en logische structuur in de nieuwe website een belangrijk onderdeel. Dus veel aandacht voor het functionele ontwerp bij de ontwikkeling van de website voor voetbalvereniging SVN'69. Dit heeft geresulteerd in een duidelijke navigatiestructuur, met een kruimelpad en een overzichtelijke sitemap.


Uit de oude structuur bleek dat communicatie plaatsvond met mensen die al bekend zijn met SVN'69. Voor mensen die de club niet kennen, was er minder informatie. Om deze doelgroep van informatie te voorzien is nieuwe content toegevoegd, zoals o.a. informatie wat SVN'69 te bieden heeft: training en opleiding.


Ook was het wenselijk om per voetbalteam van SVN'69 -senioren, junioren en pupillen- een informatiepagina te maken. Op deze pagina moesten alle onderwerpen zoals het programma, uitslagen en stand in de voetbalcompetitie van het betreffende team te vinden zijn. De voetbaldata wordt realtime geladen vanuit een externe applicatie "KNVB dataservice".


Het aanmeldproces lidmaatschap gebruikersvriendelijker maken was ook een wens. Om zich aan te melden kon men een PDF formulier downloaden. Nu is er een digitaal contactformulier via welke een nieuw voetballid zich kan aanmelden. Een kopie van het ingevulde formulier wordt naar het e-mail adres van degene die het formulier heeft ingevuld verzonden. Dit om het formulier te printen en te voorzien van handtekening.


De nieuwe website is voorzien van grote aandachtsblokken, zoals bijvoorbeeld vacatures en call to action buttons, zoals "Kom voetballen, wordt lid en meld je aan", "Clubkleding en nog meer... naar SVN'69 webshop" etc.. Deze wisselen per pagina's en hierbij is gekeken naar relevantie.


Opdrachtgever:
Voetbalvereniging SVN'69
Status:
sinds 2017 niet meer online i.v.m. project bij website ontwikkelaar elders
CMS:
ja
Interactief elementen:
Diverse contactformulieren, historische tijdlijn
Social media:
Twitterstream, Twitter- en facebook link
Bijzonderheden:
in HTML5 en responsive, team informatiepagina's met realtime laden van programma, uitslagen en stand vanuit KNVB data service
Websiteadres:

-

upwards


Oosterhuis B.V.

Oosterhuis b.v. Nijeveen homepage
Oosterhuis b.v. Nijeveen kidspage
Oosterhuis b.v. Nijeveen projecten
Oosterhuis b.v. Nijeveen projectdetail

"Veul wark verzetten in effies tied..."

dat is waar aannemersbedrijf Oosterhuis b.v. in Nijeveen -het grootste grondverzet bedrijf in Noord-Nederland- voor staat.


Men wilde een nieuwe website. De bestaande website was aan een frisse look en nieuwe techniek toe. Men wilde zelf content kunnen beheren en projecten plaatsen.


De projecten zijn referenties voor nieuwe opdrachten. De projecten overzichtspagina is dus een belangrijke pagina. Via een zoekfilter en of op tag kan op categorie van soort project gezocht worden. Vervolgens kan er doorgeklikt worden naar de detailpagina van een project. Hier staan de projectgegevens en -foto's.


Opdrachtgever:
Aannemersbedrijf Oosterhuis B.V. Nijeveen
Status:
online
CMS:
ja
Interactief elementen:
-
Social media:
Twitterstream, Twitter- en facebook link
Bijzonderheden:
in HTML5 en responsive, projecten overzichtspagina met zoekfilter, projecten detailpagina met afbeeldingen galery
Websiteadres:

upwards


IJs- en skeelerclub Nijeveen

skeelerbaan nijeveen homepage
skeelerbaan nijeveen accommodatie
skeelerbaan nijeveen fotoalbum
prikbord skeelerbaan nijeveen

"Skeeleren en schaatsen voor iedereen..."

bij de ijs- en skeelerclub in Nijeveen. Oorspronkelijk een ijsvereniging, maar met de aanleg van een skeelerbaan in 2006, is in 2007 de skeelerclub opgericht. Er zijn tal van activiteiten ontstaan rond de ijs- en skeelerclub sindsdien: skeeler- en, hardlooptrainingen en sinds oktober 2013 ook MTB trainingen.


Dit vraagt om goede informatie verstrekking en communicatie, waarin een website een belangrijke rol vervult. Er gebeurt veel bij de ijs- en skeelerclub, dus het is belangrijk om op een gemakkelijk manier nieuws te kunnen communiceren. Een gebruikersvriendelijk CMS is dan ook van groot belang.


Via de website kan men informatie vinden over de trainingen en overige activiteiten. Wanneer er welke training of activiteit plaatsvindt kan men op de activiteiten- en trainingskalender volgen. Via een aanmeldformulier lidmaatschap kan men lid van de skeelerclub worden. Via de maandelijkse nieuwsbrief worden de leden en overige nieuwsbrief aangemelden geinformeerd over de activiteiten van een komende maand.


Opdrachtgever:
IJs- en skeelerclub Nijeveen
Status:
online
CMS:
ja
Interactief elementen:
aanmeldingsformulier lidmaatschap, nieuwsbrief, prikbord
Social media:
Twitter, Facebook
Bijzonderheden:
Trainings- en activiteitenkalender, wedstrijdkalender, uitslagen wedstrijden
Websiteadres:

-

upwards


Grada Bikes

gradabikes fietskleding
gradabikes fietskleding
gradabikes fietskleding
gradabikes fietskleding

"Gespecialiseerd in opbouw van race en MTB..."

Grada Bikes is een winkel die gespecialiseerd is in race- en MTB fietsen. Niet alleen de professional, maar ook de recreatieve fietser kan hier terecht.


Grada Bikes wilde een website waarbij men op een catalogusachtige wijze verschillende categorieën van producten toont. Men wilde zelf de producten en afbeeldingen op de website kunnen plaatsen. Daarnaast wilde men nieuwsitems op de homepage. Deze website is gebouwd met een zeer gebruikersvriendelijk en flexibel CMS.


Opdrachtgever:
Grada Bikes Nijeveen
Status:
offline
CMS:
ja
Interactief elementen:
-
Social media:
Twitter, Facebook
Bijzonderheden:
Catalogus overzicht per productcategorie en productdetail
Websiteadres:
-

upwards


In-webdesign

in-webdesign wat doet
in-webdesign portfolio
in-webdesign contact
in-webdesign home

"Digitaal creatief..."

een website om te laten zien wat in-webdesign doet en een overzicht van de websites die gerealiseerd zijn.


Opdrachtgever:
In-webdesign
Status:
online
CMS:
nee
Interactief elementen:
contactformulier
Social media:
-
Bijzonderheden:
Overzicht van de websiteprojecten en details van de projecten op 1 pagina
Websiteadres:

upwards